Bubbel, gubbar och Skansen

Dagen därpå var solen återigen på plats på himlen så vi bestämde oss för att möta upp Kaisa, Jonas och Milo i Kungsträdgården där man kunde Smaka På Stockholm. Där satt vi på terrassen på Melanders, drack champagne och åt jordgubbar medan lillkillen vilade upp sig i vagnen inför resten av dagens äventyr.
 
 
 
När de dyra dropparna tog slut och solen blev för stark promenerade vi bort mot Djurgården.
 
Slutdestinationen var Skansen! Milo körde en helikopter och bilar, krockade i träd och i Kaisas ben och skrattade så han höll på att trilla ur. Det är svårt att inte ryckas med i hans skratt, så vi skrattade minst lika mycket vi. Filmbevis finns, dock inte på denna dator. Får leta fram det vid senare tillfälle (det är alltså inte bilen på bilden, utan en som man kan köra på riktigt).
 
 
 
Här släpar han med sig Jihad uppför backen för att dyka ned i ormens gap...
 
 
...och sedan komma ut igen på andra sidan kullen.
 
 
Bockarna Bruse var på plats, dock inte speciellt intresserade av att hälsa på oss eller en busig liten pojke.
 
 
 
Ett trick för att få barnen att skratta: kittlas! Haha! Kaisa och hennes magiska fingrar.
 
 
 
 
En mycket trevlig dag med familjen Daag/Lindberg! Många fler sådana hoppas vi på nu när vi alla faktiskt bor i hemma igen.
 
 
Efter spårvagnsturen skiljdes vi åt. Jihad och jag fortsatte till restaurang Capri på Nybrogatan där vi åt en bit mat innan vi åkte hemåt. Mindre trevliga helger har man ju vart med om. Hoppas verkligen att sommaren i Sverige håller i sig, framförallt under helgerna när man inte behöver sitta på ett kontor och titta ut genom fönstret för att se solen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0