Instagram tar plats!

 
Klicka på bilderna för att se dem i större format.
 
1) Bruce-mys 2) och en god middag 3) Charliebus 4) Gammal och grå men söt ändå! 5) Middag hos Camilla & Jocke
6) Fina Jihad handlar armband 7) På stan med Tessan 8) Erstagatan 20 9) Älskade hundar 10) Godisråttorna
11) Hampe snor Charlies krypin 12) Mys på verandan 13) SOL! 14) Grabbsnack på bryggan 15) Grillning och vinpimpling.
 

Jag är en urusel bloggare

Nu går det återigen åt skogen med bloggandet.
Inte för att det gör så mycket, det var mest ett konstaterande.
 
Idag är det tisdag och jag bara längtar tills på söndag då jag åker till Malta igen! Jag landar strax efter tio och då blir det snabba puckar "hem" och lämna väska, byta om och smeta på solskydd för vi ska ut och åka båt hela dagen. Förhoppningsvis får vi sol och inte något annat märkligt väder (man vet aldrig).
Senare på kvällen - om vi orkar vill säga, bär det av till Ta 'Qali för Earth Garden. Missar alla roliga uppträdanden, men det är ändå mysigt där så vi får se vad det blir. Annars är ingenting planerat förutom det obligatoriska; mysiga, goda middagar och Juuls. Självklart också ett och annat besök till lite olika stränder, och så kanske vi även tar färjan över till grannön Gozo!
 
Den 6:e juni är för övrigt dagen då finaste Jihad flyttar hem till mig ♥

www.instagram.com/plumpis

 
Klicka någonstans på sidan för att komma till Instagram.

Tillbaka på svensk mark

Knappt hunnit landa på svensk mark och har redan hunnit boka nästa resa - snabba puckar...
2-6 juni åker jag till Malta igen och när jag åker därifrån tar jag med mig mitt hjärta tillbaka och sen stannar han hos mig!
 
De 5 dagarna jag varit borta nu har varit helt suveräna! Med riktigt goda middagar på Blue Elephant, La Mère och Tapaz, endast ett (dåligt av mig) besök på Juuls för Bombaclaats och romshots, pannkakor och diverse shots hos grabbarna samt en supertrevlig kväll ute med härligt folk, bio och popcorn plus en hel del sol på det.
 
Lite trist men ändå helt OK att vara tillbaka i Sverige, känns skönt att veta att jag snart åker tillbaka igen.

Nu ses vi snart underbara Malta

Dagen efter firandet, det vill säga igår, lagades det supergod brunch som vi åt tillsammans.
Senare tog jag en promenad hem till mamma och pappa där jag somnade i soffan tills de kom hem från Landet.
 
Mamma behandlade mig med hot stone eftersom hundbusen försökt döda mig i trappan på väg ned dagen innan när han trasslade in mina ben i sitt koppel, och min nacke fick sig ett ryck. Till middag blev det tortillas (som alltid på söndagar) nästan i alla fall) och sen skjutsade min snälla bror hem mig till mitt.
 
Idag jobbar jag hela dagen (fast det är mindre än halva dagen kvar nu) och sen är jag ledig resten av veckan för imorgon åker jag till Malta! Ja, jag kanske tjatar men det är bara för att jag är så väldigt glad över att jag åker. 5 dagar med solsken, värme och mitt hjärta. På onsdag är bästa restaurangen La Mère bokad för 12 pers och på fredag blir det pannkakskväll och shotpott (4-årsjubileum!). Dessutom får jag dricka goda drinkar på Juuls. JA! Jag längtar massvis tills jag landar imorgon kväll!

Överraskningskalas för Jenny!

Igår fyllde Jenny 25 år ung, så Camilla hade styrt upp en mycket trevlig heldag (och kväll) för henne i lördags!
Dagen började med att vi som skulle vara med på förmiddagen möttes upp och åkte hem till Jenny där vi väckte henne med sång, smarrig frukost och Prosecco. Hon blev så glad att tårarna sprutade (alternativt rädd). Hon blev tillsagd att klä på sig träningskläder, mer information än så fick hon inte förrän vi kom fram...
 
 
 
 
...till Torpet i Haninge där vi krigade Paintball! Trots lerbad, smutsiga skor, skott i huvudet och stora blåmärken var det riktigt skoj. Det som gjorde det hela lite roligare var väl också att Kaisa fastnade i leran och att mitt lag; The Warriors bestående av mig, Kaisa, Steffi och Helene - vann tävlingen. Men det viktiga är såklart inte att vinna, utan att delta (eller?).
 
 
Efter kriget åkte vi hem till Herrgården där vi fastnade i soffan med varsitt glas vin, innan det var dags att duscha, göra oss i ordning och börja med maten. En liten oro låg i att det skulle grillas, och ingen av oss är speciellt avancerade på den biten, men systrarna Berggren och Jenny löste det alldeles utmärkt och köttet blev helt perfekt! Ytterligare tre söta damer dök upp till middagen, så det var fullt ös runt matsalsbordet. Till middag åt vi grillad fläskkotlett, fransk potatissallad och Tinas goda grillsås, till efterrätt serverades vaniljglass med varma hallon, banan, marräng och chokladsås. När vi var mätta och belåtna spelades en omgång Med andra ord, och efter det Vem där? Sen var alla dödströtta och började röra sig hemåt. Klockan var väl runt 01:00 när vi gick och lade oss... Har vi blivit gamla och tråkiga, eller bara mera trötta och förnuftiga? c",)
 
 
 
 
 

Liten blir stor och ännu större

Det är väldigt dåligt med bilder på "lilla" Charlie som inte längre är så liten... Här kommer en från i helgen då vi var ute på tomten och busade. Han har nu växt om Ebba när det kommer till höjd, han äter upp emot 2 kg mat om dagen (!) och hur mycket han väger vet jag inte, men han är verkligen inte lika lätt att bära längre. Men visst är han söt? Vår lilla mallgroda ♥
 

Här kommer lite mer bilder

Här kommer några bilder från Valborgsfirandet!
Det var som sagt jag och alla paren, vilket inte direkt gjorde att jag saknade Jihad mindre...
Men snart, åh så himla snart så ses vi. Det finns några fler bilder och dessa finns såklart att se på Facebook.
 
 
 
 
 

Ska man kalla det latergram?

   
   
 
Klicka på bilderna för att se dem i större format.
 
1) Valborg! Pusskalas med Tindris och Ida 2) Grillmästarna 3) Tjejhörnan 4) Milobus, 1:a maj
5) Solning på Herrgården 6) Spanar inredningstidningar 7) Lekfarbror Danne 8) Promenad med Camilla!

En bättre Valborgsmässoafton

Spenderad tisdagskvällen på Herrgården tillsammans med fina vänner, god mat och vin. Vi grillade spett och åt marängswiss till efterrätt. Pratade nutid och framtidsplaner, tankar och känslor. Vi tjejer alltså. Killarna satt under tiden i soffan och såg på fotbollsmatchen, vilket gjorde sig påmint då och då när rösterna höjdes och stämningen blev hetsig.
 
En tidig kväll blev det, vilket var ganska skönt. Somnade på övervåningen och vaknade av ett samtal från mitt hjärta.
Hade ingen aning om vart jag var någonstans när jag vaknade, vilket alltid är en underlig känsla...
 
Tessan, Tomas och jag städade undan och handlade frukost. Kaisa, Jonas, Milo och Danne kom förbi en sväng och hängde med oss i solen (som allt för ofta gömde sig bakom molnen). Även Ida var med en liten stund. Sötaste Milo drog iväg på bus och charmade oss alla med sitt söta leende och sina perfekta små gaddar. Självklart är han favoriten på dagis bland flickorna. Senare fick jag skjuts till Camilla. Vi gick en promenad med Tindra, åt cheeseburgare och glass och senare ytterligare en liten promenad när Jocke kom hem. Till middag åt vi pizza och kebab, trots att planen var pannkakor.
 
Det fick bli en tredje promis på hemmaplan, sedan nästan (!) ett helt avsnitt The Mentalist och tidig sömn.
Bilder från tisdagen dyker upp vid senare tillfälle. Nu - jobb. Nästa vecka vid den här tiden är jag i värmen på härliga Malta! ♥

RSS 2.0