Idag är det bara 3 veckor kvar!

Nu har Jihad lämnat mig igen, vilket aldrig är kul. Det som är positivt är dock att han kommer om 2 veckor igen, och om 3 veckor är det semester! Längtar så jag kräks bara för att det är så nära, och det känns som att tiden har gått väldigt snabbt hittils - hoppas att det fortsätter så. 3 veckor med jobb och träning, och sedan 2 veckor i paradiset ♥
 
Veckan här hemma har bjudit på mysiga kvällar, barnkalas och bus med Charlie!
 
Har även knåpat ihop en fotobok med bilder från Malta 2009 - så jäkla roligt att kolla igenom alla gamla bilder och minnas tillbaka till allt man sysslade med (mestadels fest!), alla roliga besök och härliga dagar. Tänk vad livet kan vara enkelt och bra.

Ett par bilder på nykomlingen

 
Klicka på bilderna för att se dem i större format.
 
Detta är Charlie! En Rhodesian Ridgeback utan ridge. Han äter och dricker, busar, bits, hämtar skor -och även tidningen, han kissar och bajsar och växer så det knakar så snart kommer han inte kunna krypa upp och somna i ens famn längre... Och det är lite synd för han är som absolut mysigast när han klumpar sig upp i knät, lägger tassarna på axeln och huvudet längs med halsen, suckar och piper lite beklagande och sedan somnar en stund. Att han sedan slänger sig runt som världens minsta hund är en annan femma, han har inte riktigt fattat att han redan väger 6 kg (om inte mer?) och inte är så jäkla lätt.

Charlie bit my finger

Idag är det fredag och sista dagen jag stannar hemma på grund av denna dumma flunsa. Börjar känna mig mycket piggare, så det är skönt. Längtar nästan lite tills på måndag, hur knäppt det nu kan verka. Men det är också för att Jihad kommer på söndag (natten till måndag) ♥ Och vet ni? På söndag är det EXAKT 1 månad och EXAKT 4 veckor kvar tills vi flyger iväg!
 
Längtar som en galning, det kommer bli helt fantastiskt med sol, strand och värme...
Och såklart massor med tid tillsammans med mitt hjärta.
 
Hunden är här förresten. Han är tokig och helt knäpp, bits och attackerar, men också så jävla söt så det inte är sant.
Speciellt när han sover, eller är lite trött och gosig och kryper upp i ens famn och bara myser. Då är han som absolut bäst.
Har tagit en och annan bild, men har tyvärr inte sladden till kameran med mig så bilder får ni se så snart jag kommer hem och orkar sysselsätta mig med Photoshop. Eller om ni bara kollar på instagram, eller mammas facebook. OK - puss och hej.

Mitt livs mest tråkiga söndag?

Hej söndag. Idag har jag ätit yoghurt till frukost, sett färdigt Skyfall, sett några avsnitt Parks & Recreation, sovit ett par timmar, spelat lite Wordfeud och Quizkampen. Och that's it. Jag vill vara frisk nu, och så vill jag ha sommar. Därav bildvalet.
 
 
Norberg, sommaren 2012. Camilla, Tindra, 2 snälla hästar och jag. Bilden är tagen av Amanda.

Från ett sängläge till ett annat

Detta börjar bli riktigt, riktigt tråkigt. Jag tror aldrig förut att jag mått såhär dåligt under såhär lång tid.
Besökte läkare nummer 2 för en stund sedan, eftersom det inte blir bättre. Diagnos? Influensa (som så många andra).
Och att det inte smittar efter dag 3 var mest skitsnack - eller okunskap. Det smittar tyvärr så länge man är sjuk.
 
En mycket trevligare läkare den här gången i alla fall, alltid någonting positivt! Han tog i hand, var trevlig och gjorde en ordentlig undersökning. Till skillnad från Jan, som kollade i halsen och sa "det är ett virus" vilket det visserligen är. 1 rätt.
 
Ordinerad mer vila. That's it. Skittråkigt är det. Så nu har jag bäddat ned mig i mamma och pappas säng c",)

Leverans från Kayokoko Swimwear!

 
 
När jag vaknade i morse låg en överraskning innanför dörren - mina efterlängtade bikinisar!
 
Hur fina är dom inte? Den 1:a är från Victorias Secret (kom tidigare) och dom andra från Maaji Swimwear.
 
 
 
Idag är det 5 veckor och 2 dagar kvar tills dom invigs! Tur att man har något så underbart att se fram emot.
 

Gammalt och halvnytt från Instagram

 
 
Klicka på bilderna för att se dem i större format.
 
1) Middagsdags! 2) Hemma hos Dennis och Sabina 3) Utanför fönstret 4) Med mitt hjärta ♥
5) Vin på Tiffanys 6) Dennis, mamma och Martine 7) Mest nötter på Mest 8) Fniss, fniss, fniss...
9) Pannkaksfrukost 10) 20-årskalas för Hampus & Andreas 11) Hej! 12) Mina fina bröder och kusiner.

Konsten att längta sig galen

Längtar ihjäl mig efter den här hårbollen! Det är döjobbigt att inte kunna prata med varandra ordentligt för att Viber bestämmer sig för att inte fungera, Skype fuckar ur, headsetet brusar eller vad det nu kan vara, att inte kunna prata på riktigt, att inte kunna pussas och kramas och somna tillsammans och allt det där som är så mysigt. Men tänk vilken jäkla tur att man längtar ändå, för vad skulle det annars innebära? Ingenting alls. Och bara tänk vad mycket vi har att se fram emot!
 
Kanske är det den biten som är absolut bäst? Alla kommande resor och äventyr, och att en dag skaffa familj tillsammans ♥
 
 

Vill inte, vill inte, vill inte!

Rejält less på att må dåligt vid det här laget! Efter detta vill jag aldrig mer bli sjuk, i hela mitt liv. Over and out.

3 580 km, 1 dag och 13 timmar

Har inte pratat med mina älskade norrmän på flera månader nu, men idag fick jag äntligen ett par minuter med fina Olli!
 
Det är liksom en utav nackdelarna med att resa och bo utomlands - du träffar fint folk som lämnar dig, eller som du själv så småningom flyttar ifrån och det innebär en massa saknad. Det konstigaste är att jag inte har tänkt på det förrän nu, men det är sant. Alla har sagt det, många har tyckt att det är jobbigt när vänner lämnar, och jag säger inte att jag inte har känt så, men oftast har det inte gjort någon större skillnad på livet. Det har flutit på som vanligt. Det är mer nu i efterhand som det faktiskt KÄNNS. Kommer man att träffas igen? Ja, det går såklart att lösa om man bara vill, men det blir aldrig lika enkelt.
 
 
Kanske tänker jag extra mycket på det just nu för att min andra halva befinner sig många tusentals kilometer ifrån mig (tydligen tar det bara 1 dag & 13 timmar att bila från Stockholm till St. Julians), och det är ganska jobbigt när det går flera veckor innan man ses. Och ibland inte ens vet när man kommer att ses nästa gång. Men det varar inte för evigt som tur är.
 
Finns det några fler nackdelar med att bo utomlands? Nej. Eller jo, alla bästa som man lämnar kvar hemma förstås ♥
 
Det jag ville säga med detta sentimentala inlägg är i alla fall att JAG SAKNAR ER! Allihopa, hela bunten och varenda en. Puss!

Senaste tidens (hund)Instagram

 
Klicka på bilderna för att se dem i större format.
 
1) Camilla, jag & Tindra på Lida 2) Med Tindra & lilla Melvin 3) Promenad på Sundby 4) Ebba ♥
5) Tindra tindrar 6) Vacker solnedgång från isen 7) Spex 8) Mina finaste & bästaste flickor; Tess & Cam!
9) På besök hos Charlie & hans syskon 10) Puppyeyes! 11) Sover helst på varandra 12) Sara, Camilla & Veronica.

Ett besök på Vårdcentralen

Blev hemma idag också. Mindre bra, mindre kul, men vad ska man göra?
Halsen blir bara sämre och huvudet hänger fortfarande inte med. Det är kanske som vanligt, men det gör också ont.
 
Ett besök till Vårdcentralen i Fruängen i morse. Jan, läkaren, konstaterade att det är ett virus och ingen idé att ta någon odling. Han tog heller inte i hand när han visade mig in i rummet, bad mig inte att sitta ned - men det gjorde jag ändå, och hade inga batterier i sin termometer. Han meddelade också att jag inte borde smitta längre eftersom jag är inne på dag 3. Skönt att veta att jag inte är sjuk och behöver medicin, men jag inte särskilt imponerad av honom som läkare (människa).
 
På vägen hem köpte jag mig en egen termometer, det kan vara bra att ha. Den konstaterade att jag inte har feber, trots att jag kallsvettas så fort jag rör mig från sängen. Jag är nog bara svag helt enkelt. Nu åter till bästa serien; Modern Family.

Fullständigt obegripligt?

Sådär - nu har jag duschat och tvättat håret OCH bäddat rent sängen.
Det finns inte mycket som är skönare än att krypa ned i en nybäddad säng, men det skulle väl vara att jag dessutom är nyduschad. Lyx! Vad som hade vart ännu mer lyx hade självklart varit om min babe var här, men det får väntas på ett tag.
 
Hoppas att febern håller sig undan nu så att jag kan pallra mig iväg till jobbet imorgon och börja röra på mig igen. Det brukar vara ett gott tecken när jag blir rastlös. Idag pallrade jag mig upp ur sängen för att laga lite mat (köttbullar på konserv från Findus - jättegod sås men bullarna är rätt äckliga, jag har höjt dom till skyarna för ingenting) och samtidigt passade jag på att rensa bland min bikinisamling. Bara för att. Det ledde till att jag nu har slängt gamla slappa, missfärgade favvisar. INTE kul.
 
Hur nu bikinisar kan vara ett så viktigt inslag i ens liv när man (numera) bor i ett vinterland?! Obegripligt.
Det skulle kunna vara för att drömmen är att kunna gå runt i bikini hela dagarna och aldrig behöva äga något annat plagg
(i ett varmt land alltså, jag förstår att jag KAN gå runt i bikini hela dagarna om jag vill vartsomhelst, närsomhelst)...
 
På tal om bikinis och varma länder; det är mindre än 6 veckor kvar tills vi åker till Seychellerna
 
Hm. Nästa fråga man (jag) ställer sig (mig) är då hur jag kan komma in på alla dessa osammanhängande ämnen?

Mest (av allt) - 1 februari 2013

Bjuder på några bilder från helgens roligheter! Hjärtat mitt ♥ var på besök förra veckan och på fredagen styrde vi upp en liten middag på Mest Kök & Bar, Götgatsbacken för att hinna med att träffa så många härliga människor som möjligt! Och i samma veva fira lillebror Hampus 20-årsdag med vin, mat, kaffedrinkar och prat. Hamnade senare på Fenix och Ambassadeur.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VÄLKOMMEN TILL FUCKSEASONS!

Ska jag verkligen sätta igång med en ny blogg efter alla (4) mer eller mindre misslyckade försök?
Det verkar inte bättre. Denna gång på svenska - i alla fall till att börja med, & med det ballaste namnet hittills!
 
Designen är lite sisådär än så länge, får jobba på det när tid och tillfälle ges...
Idag har jag massor av både tid och tillfällen eftersom jag ligger i sängen och försöker bli frisk. Feber igår, idag är det bättre, men min hals och mitt huvud vill inte riktigt hänga med så jag bestämde mig för att tillfriskna ytterligare och stanna hemma. Det är tråkigt att inte kunna röra på sig, men det är skönt att bara slappa när man inte orkar annat.
 
JAVÄL! Får se om det blir några fler ointressanta inlägg eller om jag ger upp redan innan jag börjat (jo, det har hänt).

RSS 2.0