Överraskningskalas för Jenny!

Igår fyllde Jenny 25 år ung, så Camilla hade styrt upp en mycket trevlig heldag (och kväll) för henne i lördags!
Dagen började med att vi som skulle vara med på förmiddagen möttes upp och åkte hem till Jenny där vi väckte henne med sång, smarrig frukost och Prosecco. Hon blev så glad att tårarna sprutade (alternativt rädd). Hon blev tillsagd att klä på sig träningskläder, mer information än så fick hon inte förrän vi kom fram...
 
 
 
 
...till Torpet i Haninge där vi krigade Paintball! Trots lerbad, smutsiga skor, skott i huvudet och stora blåmärken var det riktigt skoj. Det som gjorde det hela lite roligare var väl också att Kaisa fastnade i leran och att mitt lag; The Warriors bestående av mig, Kaisa, Steffi och Helene - vann tävlingen. Men det viktiga är såklart inte att vinna, utan att delta (eller?).
 
 
Efter kriget åkte vi hem till Herrgården där vi fastnade i soffan med varsitt glas vin, innan det var dags att duscha, göra oss i ordning och börja med maten. En liten oro låg i att det skulle grillas, och ingen av oss är speciellt avancerade på den biten, men systrarna Berggren och Jenny löste det alldeles utmärkt och köttet blev helt perfekt! Ytterligare tre söta damer dök upp till middagen, så det var fullt ös runt matsalsbordet. Till middag åt vi grillad fläskkotlett, fransk potatissallad och Tinas goda grillsås, till efterrätt serverades vaniljglass med varma hallon, banan, marräng och chokladsås. När vi var mätta och belåtna spelades en omgång Med andra ord, och efter det Vem där? Sen var alla dödströtta och började röra sig hemåt. Klockan var väl runt 01:00 när vi gick och lade oss... Har vi blivit gamla och tråkiga, eller bara mera trötta och förnuftiga? c",)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0